Een huisdierverzekering. Uw huisdier verzekeren is dat nodig?

Huisdierenverzekering: waarom een dier verzekeren?

Weet u hoe hoog de kosten kunnen zijn, als uw hond of kat ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt?

  • Als uw dier iets overkomt, is het vaak onverwacht.┬áOmdat er op diergeneeskundig gebied steeds meer mogelijk is, kunnen de kosten flink oplopen. Een huisdierenverzekering kan u een gedeelte van de zorgen besparen.┬áIs uw huisdier verzekerd dan hoeft u zich geen financi├źle zorgen te maken. U heeft er al voor ‘gespaard’ in de vorm van een┬ádierenverzekering.
  • Verdrietig genoeg komt het nogal eens voor dat wij een medische ingreep niet kunnen uitvoeren omdat de eigenaar van het dier de financi├źle middelen niet heeft. Het is een prettige zekerheid, voor de eigenaar en zijn/haar huisdier, als het dier verzekerd is.
  • Een ongevallen- en ziekteverzekering, die vrijwel alle medische kosten bij ongeval en/of ziekte dekt, is er voor honden en katten. Enkele verzekeraars verzekeren ook konijnen┬áen bijzondere dieren.
  • In de polisvoorwaarden staan beperkingen en uitzonderingen. Lees de polisvoorwaarden goed, zodat u weet wat u kunt verwachten met betrekking tot vergoedingen.

Overweegt u voor uw dier een verzekering af te sluiten, dan kunt u op het internet verschillende vergelijkingssites met aanbieders vinden.

Het huisdierenverzekering advies van Dierenarts De Laak

Verzeker uw huisdier, indien u geen ‘pot’ heeft om de medische kosten te betalen, als uw dier (onverwacht) ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt.