Een huisdierverzekering. Uw huisdier verzekeren is dat nodig?

Huisdierenverzekering: waarom een dier verzekeren?

Weet u hoe hoog de kosten kunnen zijn, als uw hond of kat ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt?

  • Als uw dier iets overkomt, is het vaak onverwacht.Ā Omdat er op diergeneeskundig gebied steeds meer mogelijk is, kunnen de kosten flink oplopen. Een huisdierenverzekering kan u een gedeelte van de zorgen besparen.Ā Is uw huisdier verzekerd dan hoeft u zich geen financiĆ«le zorgen te maken. U heeft er al voor ‘gespaard’ in de vorm van eenĀ dierenverzekering.
  • Verdrietig genoeg komt het nogal eens voor dat wij een medische ingreep niet kunnen uitvoeren omdat de eigenaar van het dier de financiĆ«le middelen niet heeft. Het is een prettige zekerheid, voor de eigenaar en zijn/haar huisdier, als het dier verzekerd is.
  • Een ongevallen- en ziekteverzekering, die vrijwel alle medische kosten bij ongeval en/of ziekte dekt, is er voor honden en katten. Enkele verzekeraars verzekeren ook konijnenĀ en bijzondere dieren.
  • In de polisvoorwaarden staan beperkingen en uitzonderingen. Lees de polisvoorwaarden goed, zodat u weet wat u kunt verwachten met betrekking tot vergoedingen.

Overweegt u voor uw dier een verzekering af te sluiten, dan kunt u op het internetĀ verschillende vergelijkingssites met aanbieders vinden.

Het huisdierenverzekering advies van Dierenarts De Laak

Verzeker uw huisdier, indien u geen ‘pot’ heeft om de medische kosten te betalen, als uw dier (onverwacht) ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt.