Dierenarts de Laak Vathorst en De Perfecte Kat gaan samenwerken!

Even voorstellen:
Mijn naam is Desiree en ik ben nu 4 jaar kattentrimster, waarvan 2 jaar fulltime. Ik werk volgens de vachtvriendelijke trimmethode. Dit betekent dat ik alleen de eventuele vervilte en klittende vacht uitkam of wegscheer. De rest van de vacht kam ik door. Ontwollen, wassen of werken met scherpe materialen wordt niet gedaan. 

Trimmen gebeurt zo katvriendelijk mogelijk. Dus er wordt zo min mogelijk dwang gebruikt. Katten worden niet vastgezet of geforceerd. 90% van de katten kan namelijk prima getrimd worden op een vriendelijke en stressvrije manier. 

Mocht een kat echt niet willen meewerken en een trimbehandeling nodig hebben, dan is trimmen onder een korte sedatie mogelijk bij Dierenarts de Laak Vathorst. Daarnaast kun je de trimbehandeling combineren met bijvoorbeeld een vaccinatie of jaarlijkse gezondheidscheck. 

Ik ben hier eens per maand aanwezig. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via email: info@perfectekat.nl of bel/app naar: 0651691752

Ik ben helaas slecht telefonisch bereikbaar, dus spreek gerust mijn voicemail in. Met een Appje of mailtje kan ik je vaak sneller te woord staan. 

Lees hier waarom plukken en het ontwollen van de kattenvacht niet aan te raden is:

En lees hier wat een vachtvriendelijke trimmethode inhoudt:

Wil je de vachtvriendelijke kammen voor jouw kat aanschaffen? Die shop je hier:

Met vriendelijke groet,

Desiree de Rue

PerfecteKat.nl

info@perfectekat.nl

06-51691752

Kvk 65424603

Like op Facebook en laat hier gerust jouw recensie achter